Polecamy

„Rzeźnik polski” życzy Wesołych Świąt!

Z okazji Świąt Wielkanocy składamy wszystkim Klientom najlepsze życzenia. Niech ten szczególny okres będzie czasem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej radości.   Poniżej świąteczne pisanki naszych partnerów:  

Czytaj więcej >>

Marcowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Dzielmy się wiedzą! To nasze motto przewodnie i tym razem w najnowszym wydaniu miesięcznika „Rzeźnik polski” wiedzy naszym czytelnikom również nie zabraknie. Oddajemy w Wasze ręce marcowe wydanie magazynu pełne wartościowych treści i ważnych informacji – temat numeru ukierunkowany jest na optymalizację kosztów procesów higieny i bezpieczeństwa żywności.   – Czy kwestie standardów jakościowych są […]

Czytaj więcej >>

LUTOWY NUMER JUŻ DOSTĘPNY!

Z ogromną satysfakcją oddajemy w Wasze ręce najnowsze wydanie miesięcznika „Rzeźnik polski”!   Jesteśmy dla Was i to dla Was szukamy interesujących treści, prezentujemy ważne tematy i przybliżamy nowoczesne technologie i rozwiązania. Kto jest nowym graczem na rynku zamienników mięsa? Czy jesteśmy gotowi na nowe wyzwania? Jak i dlaczego warto optymalizować koszty?   Odpowiedzi na […]

Czytaj więcej >>

W magiczny czas Bożego Narodzenia pragniemy złożyć moc gorących życzeń…

Przed nami czas Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Niech będzie on wypełniony spokojem i niesie ze sobą odpoczynek w radosnej atmosferze. Dziękując za dotychczasową owocną współpracę życzymy Państwu siły i energii do realizacji nowych pomysłów oraz wielu sukcesów.  

Czytaj więcej >>

WYDANIE SPECJALNE „Rzeźnik polski” – STYCZEŃ 2023 w nowej odsłonie!

TEMAT WYDANIA: Optymalizacja kosztów w zakładzie mięsnym.   Zapraszamy wszystkich ekspertów, przedstawicieli branży, firm, dostawców dla branży przetwórstwa mięsnego do współtworzenia tematu wydania tak ważnego dla branży przetwórstwa mięsnego. Wasza wiedza i doświadczenie pozwolą producentom skutecznie obniżyć koszty zarządzania firmą. Dzielmy się wiedzą!   Prosimy o kontakt (k.salomon@mieso.com.pl) osób zainteresowanych współpracą.

Czytaj więcej >>