
Z okazji Świąt Wielkanocy składamy wszystkim Klientom najlepsze życzenia. Niech ten szczególny okres będzie czasem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej radości. Poniżej świąteczne pisanki naszych partnerów:
Czytaj więcej >>Z okazji Świąt Wielkanocy składamy wszystkim Klientom najlepsze życzenia. Niech ten szczególny okres będzie czasem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej radości. Poniżej świąteczne pisanki naszych partnerów:
Czytaj więcej >>Dzielmy się wiedzą! To nasze motto przewodnie i tym razem w najnowszym wydaniu miesięcznika „Rzeźnik polski” wiedzy naszym czytelnikom również nie zabraknie. Oddajemy w Wasze ręce marcowe wydanie magazynu pełne wartościowych treści i ważnych informacji – temat numeru ukierunkowany jest na optymalizację kosztów procesów higieny i bezpieczeństwa żywności. – Czy kwestie standardów jakościowych są […]
Czytaj więcej >>Z ogromną satysfakcją oddajemy w Wasze ręce najnowsze wydanie miesięcznika „Rzeźnik polski”! Jesteśmy dla Was i to dla Was szukamy interesujących treści, prezentujemy ważne tematy i przybliżamy nowoczesne technologie i rozwiązania. Kto jest nowym graczem na rynku zamienników mięsa? Czy jesteśmy gotowi na nowe wyzwania? Jak i dlaczego warto optymalizować koszty? Odpowiedzi na […]
Czytaj więcej >>Przed nami czas Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Niech będzie on wypełniony spokojem i niesie ze sobą odpoczynek w radosnej atmosferze. Dziękując za dotychczasową owocną współpracę życzymy Państwu siły i energii do realizacji nowych pomysłów oraz wielu sukcesów.
Czytaj więcej >>TEMAT WYDANIA: Optymalizacja kosztów w zakładzie mięsnym. Zapraszamy wszystkich ekspertów, przedstawicieli branży, firm, dostawców dla branży przetwórstwa mięsnego do współtworzenia tematu wydania tak ważnego dla branży przetwórstwa mięsnego. Wasza wiedza i doświadczenie pozwolą producentom skutecznie obniżyć koszty zarządzania firmą. Dzielmy się wiedzą! Prosimy o kontakt (k.salomon@mieso.com.pl) osób zainteresowanych współpracą.
Czytaj więcej >>