 | Tagi Mikołajkowe 2019 – KING DYSTRYBUCJA przejdź do zdjęć |
 | Wyniki 52. KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” – JESIEŃ 2019 przejdź do zdjęć |
 | II FORUM TECHNOLOGII PAKOWANIA- GNIEZNO 20-21.07.2018 – GNIEZNO przejdź do zdjęć |
 | Targi Polagra Food 2018 – 8-10.05.2018 przejdź do zdjęć |
 | „Branża mięsna a trend super żywności. Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Badania konsumenckie. Nowe marki. Wymogi formalne i praktyka rynku.” – 24.04.2018 przejdź do zdjęć |
 | Konferencja szkoleniowa „Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg IFS oraz BRC” – 19.04.2017 przejdź do zdjęć |
 | ”Wybrane zagadnienia z zakresu bezpieczeństwa i jakości produktów mięsnych” -13.04.2018 przejdź do zdjęć |
 | Lekkostrawny mięsny marketing, czyli podsumowanie konferencji #SZYNKA – 9.06.2017 przejdź do zdjęć |
 | I Forum Technologii Pakowania 14-15.10.2015 przejdź do zdjęć |
 | POLAGRA-TECH 2015 przejdź do zdjęć |
 | Piękny jubileusz firmy Nomax Trading – Serock – 10.12.2014 r. przejdź do zdjęć |
 | ,,Nowe prawo – znakowanie – w praktyce” – Warszawa – 10.12. 2014 r. przejdź do zdjęć |
 | Z wizytą w kranie przypraw – WIBERG – 17-18 września 2014 r. przejdź do zdjęć |
 | Sympozjum branżowe UPEMI – 23 maja 2014 r. przejdź do zdjęć |
 | Seminarium „VITA FOOD 2014” – 22 –23 maja 2014 r. przejdź do zdjęć |
 | Polski Kongres Rolnictwa – Warszawa – 19 maja 2014 r. przejdź do zdjęć |
 | Konferencja „Kulinariów”: „Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące znakowania miesa i produktów mięsnych oraz najwyższych dopuszczalnych poziomów niektórych zanieczyszczeń w żywnosci oraz alternatywne metody wędzenia”. – 4 kwietnia 2014 r.- przejdź do zdjęć |
| |
| |
| |