Galeria

Uroczysta Gala 100-lecia Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP – 23 września 2022 r.
przejdź do zdjęć
Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2022 – 7-8 czerwca 2022 r.
przejdź do zdjęć
Podsumowanie seminarium AVO-WERKE SP. Z O.O.  „TRENDY 2020 – 2022” – 10 stycznia 2020
przejdź do zdjęć
Relacja ze szkolenia dla sektora spożywczego w zakresie standardów IFS/BRC – 20-22 listopada 2019
przejdź do zdjęć
Tagi Mikołajkowe 2019 – KING DYSTRYBUCJA
przejdź do zdjęć
Wyniki 52. KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”
– JESIEŃ 2019
przejdź do zdjęć
II FORUM TECHNOLOGII PAKOWANIA- GNIEZNO  20-21.07.2018 – GNIEZNO
przejdź do zdjęć
Targi Polagra Food 2018 – 8-10.05.2018
przejdź do zdjęć
„Branża mięsna a trend super żywności. Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Badania konsumenckie. Nowe marki. Wymogi formalne i praktyka rynku.” – 24.04.2018
przejdź do zdjęć
Konferencja szkoleniowa „Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg IFS oraz BRC” – 19.04.2017
przejdź do zdjęć
 ”Wybrane zagadnienia z zakresu bezpieczeństwa i jakości produktów mięsnych” -13.04.2018
przejdź do zdjęć
Lekkostrawny mięsny marketing, czyli podsumowanie konferencji #SZYNKA – 9.06.2017
przejdź do zdjęć
 I Forum Technologii Pakowania 14-15.10.2015
przejdź do zdjęć
 polagra2015POLAGRA-TECH 2015 
przejdź do zdjęć

sasa
Piękny jubileusz firmy Nomax Trading – Serock – 10.12.2014 r.
przejdź do zdjęć

sasa
,,Nowe prawo – znakowanie – w praktyce” – Warszawa – 10.12. 2014 r.
przejdź do zdjęć

sasa
Z wizytą w kranie przypraw – WIBERG – 17-18 września 2014 r.
przejdź do zdjęć

DSC_4928
Sympozjum branżowe UPEMI – 23 maja 2014 r.
przejdź do zdjęć

DSC_4901
Seminarium „VITA FOOD 2014” –  22 –23 maja 2014 r.
przejdź do zdjęć

IMG_6964
Polski Kongres Rolnictwa – Warszawa –  19 maja 2014 r.
przejdź do zdjęć

DSC_0630
Konferencja „Kulinariów”: „Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące znakowania miesa i produktów mięsnych oraz najwyższych dopuszczalnych poziomów niektórych zanieczyszczeń w żywnosci oraz alternatywne metody wędzenia”. – 4 kwietnia 2014 r.- przejdź do zdjęć