Sierpniowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce sierpniowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”. W najnowszym numerze znajdziecie:

 

Holistyczne podejście do mniejszych zakładów produkcyjnych – Zbigniew Florczuk dyrektor grup produktowych Industrial Processes i Industrial Cleaning Climbex sp. z o.o. (Grupa Impel)
Jak dbać o jakości bezpieczeństwo oferowanych produktów? – wywiad z Z Tomaszem Nowakiem – Dyrektorem Generalnym ZM Nowak
NOWY DZIAŁ APLIKACJE: 7 sposobów na skrócenie czasu przestoju w produkcji dzięki usługom cyfrowym OTTO firmy Busch
Opakowanie to znacznie więcej… – wywiad z Pauliną Makuchą, specjalistką od opakowań spożywczych, Sales Executive w firmie Sealed Air (SEE)
Czy szybkość wychładzania- i zamrażania produktu ma znaczenie?
Wewnętrzna kontrola jakości żywności
Dobór jakościowy surowca mięsnego do produkcji wędlin
Kontrola jakości i zarządzanie procesami w zakładzie

 

Zapraszamy do lektury. Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie właśnie tu: https://tiny.pl/c9pkn