Koronawirus

Webinar: Zarządzanie zmianą w sytuacji kryzysowej, związanej z pandemią – zapis spotkania

Zapis webinaru szkoleniowego, z cyklu „3 kwadranse z Ekspertem”, który odbył się 29. kwietnia 2020 r., o godz. 11.00 na platformie MEATplace.pl   << Zobacz nagranie webinaru oraz pobierz prezentację >>

Czytaj więcej >>

Zapraszamy na kolejny webinar!

Już w najbliższy czwartek, 14. maja br. zapraszamy na bardzo ważny webinar: „IFS Global Markets program – Pierwszy krok do certyfikacji Standardu IFS Food dla małych/lokalnych przedsiębiorstw”.   Zarezerwuj czas! Pozycja obowiązkowa dla każdego producenta i dostawcy, NIE TYLKO z branży mięsnej.   Link do wydarzenia: https://meatplace.pl/?page_id=381

Czytaj więcej >>

Czas powrotu do elementarnych wartości

Pani Kasiu, czy branża mięsna ma szansę wyjść obronną ręką z kryzysu związanego z epidemią koronawirusa? Nie należy się spodziewać, że branża mięsna przejdzie bez jakichkolwiek trudności przez ten wyjątkowy czas. Wydaje się jednak, że na tle innych na razie ma się dobrze, a nawet jeśli przyjdzie moment stagnacji, to pierwsze tygodnie pandemii oraz okres […]

Czytaj więcej >>

Propozycja specjalna „Rzeźnika polskiego”

W odpowiedzi na obecnie panującą sytuację przedstawiamy Państwu naszą ofertę na płyn do higienicznej dezynfekcji o działaniu wirusobójczym oraz bezdotykową stację do dezynfekcji rąk. Zachęcamy przejrzenia oferty w postaci PDF ->  (TUTAJ)   Więcej informacji: rzeznik@mieso.com.pl tel.: 32 / 419 16 90 tel. kom.: 509 230 711

Czytaj więcej >>

Pełna dyspozycyjność

Zapewnienie ciągłości dostaw to w obecnej sytuacji jedno z największych wyzwań dla całej naszej branży. W jaki sposób rozwiązujecie ten problem? Obecna sytuacja na rynku jest bez wątpienia trudna, ale nie powinna oznaczać braku aktywności. Wręcz przeciwnie – musimy działać, aby skutki obecnego stanu rzeczy były jak najmniej dotkliwe dla wszystkich podmiotów gospodarczych. We Fresh Logistics […]

Czytaj więcej >>