Miesięcznik "Rzeźnik polski"

Sterylizacja UVC w produkcji żywności

Bezpieczeństwo bakteriologiczne Bakterie, grzyby i pleśnie naturalnie występujące na powierzchni surowców i urządzeń używanych w produkcji spożywczej mogą w niekontrolowany sposób przyczyniać się do obniżenia jakości i bezpieczeństwa produkowanej żywności. Odpowiedzialność za te realne i poważne zagrożenia ponosi producent. Nawet pozornie niewielkie zaniedbanie może prowadzić do bardzo poważnych konsekwencji. W listopadzie ubiegłego roku media podawały […]

Czytaj więcej >>

Poznaj nas bliżej

Miesięcznik “Rzeźnik polski” to magazyn tworzony z myślą o branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki piętnastoletniemu doświadczeniu na rynku wydawniczym pismo zdobyło zaufanie wielu czytelników i może poszczycić się wierną i stale rosnącą grupą sympatyków, dlatego też znajduje się w grupie najbardziej poczytnych periodyków branżowych. “Rzeźnik polski” to przewodnik po branży przetwórstwa mięsnego – świetny nośnik informacji […]

Czytaj więcej >>