Bez kategorii

Organizacja Belgijskie Mięso zaprosiło europejskich dziennikarzy branży mięsnej na Okrągły Stół

W dniach 29 i 30 sierpnia 2018r. Biuro Belgijskie Mięso  zorganizowało 13-ą edycję wydarzenia zwanego “Okrągły Stół”. Jest to wydarzenie PR adresowane do dziennikarzy, w którym w tym roku uczestniczyło 20 dziennikarzy reprezentujących europejskie wydawnictwa i prasę  poświęconą tematyce mięsnej.   Pierwszego dnia grupa dziennikarzy odwiedziła jeden z najlepszych sklepów mięsnych w Belgii, znaczącego dostawcę […]

Czytaj więcej >>

XLIX KONKURS „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2018

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu zorganizował po raz czterdziesty dziewiąty KONKURS pod tytułem „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2018.   KONKURS WIOSNA 2018 obejmował następujące grupy wędliny: kiełbasy, produkty blokowe (drobno, średnio i grubo rozdrobnione, rolady), wędliny podrobowe (wątrobianki, pasztetowe, kiszki, salcesony), wyroby garmażeryjne (w […]

Czytaj więcej >>

OFERTA WIELKANOCNA 2018!

Już po raz kolejny zachęcamy Państwa do złożenia życzeń za naszym pośrednictwem i umieszczenia logo swojej firmy na wielkanocnej pisance. „Pisanki” będą zamieszczone na „rozkładówce” w marcowym numerze naszego miesięcznika. Koszt tylko 200 zł (netto). _ Oferta ważna do 10 marca 2018 roku! _ Zamówienie prześlij pod nr faxu: 32 419 17 00 / 32 […]

Czytaj więcej >>

ALLSPICE – OFERTY PRACY

Firma ALL SPICE od 20 lat na polskim rynku zajmuje się produkcją przypraw i dodatków funkcjonalnych do żywności. Posiada uznaną w środowisku branżowym markę, którą buduje współpracując z największymi producentami przetworów mięsnych. Głównym celem firmy jest dążenie do doskonałości w każdym zakresie. W związku z nieustającym rozwojem naszej organizacji poszukujemy kandydatów na stanowiska: _ TECHNOLOG ŻYWNOŚCI […]

Czytaj więcej >>

List otwarty SRiW RP do Ministra Krzysztofa Jurgiela

SRiW RP wystosował do Pana Ministra Krzysztofa Jurgiela list z prośbą o przeanalizowanie obecnej kondycji branży mięsnej w Polsce oraz zainicjowanie dyskusji na ten temat. Zapraszamy do zapoznania się z jego treścią tutaj.  

Czytaj więcej >>