Uroczysta Gala 100-lecia Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP – 23 września 2022 r. przejdź do zdjęć | |
Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2022 – 7-8 czerwca 2022 r. przejdź do zdjęć | |
Podsumowanie seminarium AVO-WERKE SP. Z O.O. „TRENDY 2020 – 2022” – 10 stycznia 2020 przejdź do zdjęć | |
Relacja ze szkolenia dla sektora spożywczego w zakresie standardów IFS/BRC – 20-22 listopada 2019 przejdź do zdjęć | |
Tagi Mikołajkowe 2019 – KING DYSTRYBUCJA przejdź do zdjęć | |
Wyniki 52. KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” – JESIEŃ 2019 przejdź do zdjęć | |
II FORUM TECHNOLOGII PAKOWANIA- GNIEZNO 20-21.07.2018 – GNIEZNO przejdź do zdjęć | |
Targi Polagra Food 2018 – 8-10.05.2018 przejdź do zdjęć | |
„Branża mięsna a trend super żywności. Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Badania konsumenckie. Nowe marki. Wymogi formalne i praktyka rynku.” – 24.04.2018 przejdź do zdjęć | |
Konferencja szkoleniowa „Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg IFS oraz BRC” – 19.04.2017 przejdź do zdjęć | |
”Wybrane zagadnienia z zakresu bezpieczeństwa i jakości produktów mięsnych” -13.04.2018 przejdź do zdjęć | |
Lekkostrawny mięsny marketing, czyli podsumowanie konferencji #SZYNKA – 9.06.2017 przejdź do zdjęć | |
I Forum Technologii Pakowania 14-15.10.2015 przejdź do zdjęć | |
POLAGRA-TECH 2015 przejdź do zdjęć | |
Piękny jubileusz firmy Nomax Trading – Serock – 10.12.2014 r. przejdź do zdjęć | |
,,Nowe prawo – znakowanie – w praktyce” – Warszawa – 10.12. 2014 r. przejdź do zdjęć | |
Z wizytą w kranie przypraw – WIBERG – 17-18 września 2014 r. przejdź do zdjęć | |
Sympozjum branżowe UPEMI – 23 maja 2014 r. przejdź do zdjęć | |
Seminarium „VITA FOOD 2014” – 22 –23 maja 2014 r. przejdź do zdjęć | |
Polski Kongres Rolnictwa – Warszawa – 19 maja 2014 r. przejdź do zdjęć | |
Konferencja „Kulinariów”: „Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące znakowania miesa i produktów mięsnych oraz najwyższych dopuszczalnych poziomów niektórych zanieczyszczeń w żywnosci oraz alternatywne metody wędzenia”. – 4 kwietnia 2014 r.- przejdź do zdjęć | |