Polecamy

85 kulinarnych inspiracji, czyli elektroniczna książka kucharska programu „Doceń polskie”

Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacje zawiera opisy przygotowania przystawek, zup, dań głównych, a także deserów i napojów. W sumie zebrano 85 przepisów! Niektóre receptury są proste, inne wymagają nieco większego zaangażowania. Ich wspólnym punktem są składniki; przynajmniej jeden produkt potrzebny do przygotowania dania […]

Czytaj więcej >>

Szukasz nowego instrumentu wspierającego sprzedaż Twoich produktów?

Podążaj za nowymi trendami i oznakuj swoje produkty oświadczeniami żywieniowymi i zdrowotnymi. Pomożemy Ci kompleksowo w tych działaniach! Dowiedz się więcej >>

Czytaj więcej >>

UCRETE DOSKONAŁY SYSTEM PRZY REMONTACH POSADZEK

UCRETE Najtrwalsze posadzki świata ! _ UNIFLOOR POSADZKI PRZEMYSŁOWE Rok. założenia 2002 _ _ Posadzki przemysłowe UCRETE® są opłacalne ze względu na ich trwałość, szybkość i praktyczność montażu oraz spełnianie wszystkich potrzeb nowoczesnego przemysłu przetwórczego. Jest to unikatowa gama produktów na bazie żywic poliuretanowych o dużej wytrzymałości UCRETE®, cieszących się niezrównaną reputacją z uwagi na parametry użytkowe, zdobytą w ciągu czterech dziesięcioleci […]

Czytaj więcej >>

ALL SPICE wyłącznym dystrybutorem MARKI GPI na terenie Polski

Mamy wielką satysfakcję i przyjemność poinformować, że firma ALL SPICE po podpisaniu umowy współpracy stała się wyłącznym dystrybutorem produktów marki GPI na terenie Polski.

Czytaj więcej >>

Czym jest PORK COLAGEN?

Naturalne natywne białko kolagenowe wieprzowe otrzymane ze skór wieprzowych. Dzięki zastosowaniu nowej technologii usuwania tłuszczu w produkcji białka natywnego otrzymujemy produkt o unikalnych parametrach. = Definicja białka kolagenowego/strukturalnego Białka kolagenowe to grupa naturalnych białek zwierzęcych, występujących w szczególności w mięśniu i tkance łącznej. Kolagen jest głównym składnikiem tkanki łącznej i jest najliczniejszym białkiem w organizmach […]

Czytaj więcej >>