Mamy wielką satysfakcję i przyjemność poinformować, że firma ALL SPICE po podpisaniu umowy współpracy stała się wyłącznym dystrybutorem produktów marki GPI na terenie Polski.
Czytaj więcej >>Mamy wielką satysfakcję i przyjemność poinformować, że firma ALL SPICE po podpisaniu umowy współpracy stała się wyłącznym dystrybutorem produktów marki GPI na terenie Polski.
Czytaj więcej >>Naturalne natywne białko kolagenowe wieprzowe otrzymane ze skór wieprzowych. Dzięki zastosowaniu nowej technologii usuwania tłuszczu w produkcji białka natywnego otrzymujemy produkt o unikalnych parametrach. = Definicja białka kolagenowego/strukturalnego Białka kolagenowe to grupa naturalnych białek zwierzęcych, występujących w szczególności w mięśniu i tkance łącznej. Kolagen jest głównym składnikiem tkanki łącznej i jest najliczniejszym białkiem w organizmach […]
Czytaj więcej >>Bezpieczeństwo bakteriologiczne Bakterie, grzyby i pleśnie naturalnie występujące na powierzchni surowców i urządzeń używanych w produkcji spożywczej mogą w niekontrolowany sposób przyczyniać się do obniżenia jakości i bezpieczeństwa produkowanej żywności. Odpowiedzialność za te realne i poważne zagrożenia ponosi producent. Nawet pozornie niewielkie zaniedbanie może prowadzić do bardzo poważnych konsekwencji. W listopadzie ubiegłego roku media podawały […]
Czytaj więcej >>Miesięcznik “Rzeźnik polski” to magazyn tworzony z myślą o branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki piętnastoletniemu doświadczeniu na rynku wydawniczym pismo zdobyło zaufanie wielu czytelników i może poszczycić się wierną i stale rosnącą grupą sympatyków, dlatego też znajduje się w grupie najbardziej poczytnych periodyków branżowych. “Rzeźnik polski” to przewodnik po branży przetwórstwa mięsnego – świetny nośnik informacji […]
Czytaj więcej >>