Polecamy

WYDANIE SPECJALNE „Rzeźnik polski” – STYCZEŃ 2023 w nowej odsłonie!

TEMAT WYDANIA: Optymalizacja kosztów w zakładzie mięsnym.   Zapraszamy wszystkich ekspertów, przedstawicieli branży, firm, dostawców dla branży przetwórstwa mięsnego do współtworzenia tematu wydania tak ważnego dla branży przetwórstwa mięsnego. Wasza wiedza i doświadczenie pozwolą producentom skutecznie obniżyć koszty zarządzania firmą. Dzielmy się wiedzą!   Prosimy o kontakt (k.salomon@mieso.com.pl) osób zainteresowanych współpracą.

Czytaj więcej >>

Redakcja „miesięcznik Rzeźnik polski” zapowiada rebranding pisma!

Nadszedł ten dzień! Po 20. latach zmieniamy znane Państwu doskonale logo „miesięcznik Rzeźnik polski” na poczet nowego logotypu, który chcemy dzisiaj Wam zaprezentować.   Przez 20 lat stare logo było z nami. Budowało rozpoznawalność i markę „miesięcznik Rzeźnik polski”. Dziś jesteśmy liderem w dostarczaniu wiedzy i informacji dla branży mięsnej. Stworzyliśmy stabilną pozycję na rynku pism […]

Czytaj więcej >>

Polacy chętnie sięgają po marki lokalne – podkreśl to!

Już wkrótce kolejna certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego  „Doceń polskie” – inicjatywy wspierającej rodzimych producentów i promującej dobrą, polską żywność.   Polscy konsumenci coraz chętniej wybierają marki lokalne. Informacja, że dany produkt został wyprodukowany w Polsce jest więc bardzo istotna dla większości kupujących. Lokalność i rodzinność są bowiem synonimem nie tylko wysokiej jakości, ale również szacunku […]

Czytaj więcej >>

Craemer prezentuje kolejną premierę produktu

Z myślą o zoptymalizowanej obsłudze: kontener ET Box o pojemności 300 litrów   Herzebrock-Clarholz. Pojemniki z tworzyw sztucznych o dużej pojemności to nieodzowne wyposażenie do celów wewnętrznej i zewnętrznej logistyki w branży mięsnej i wielu innych sektorach. Szczególnie pożądane są tu rozwiązania, które pozwalają na oszczędność miejsca i kosztów. Jednym z nich jest nowy kontener […]

Czytaj więcej >>

Wyjątkowe wędliny od Bogusława Szymańskiego

Z Bogusławem Szymańskim – założycielem i właścicielem firmy Wyrób Wędlin Bogusław Szymański rozmawia Katarzyna Salomon   Proszę powiedzieć, co zainspirowało Was do wzięcia udziału w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „Doceń polskie”? Z racji tego, że nasza firma już od kilku lat zdobywa liczne nagrody, a za nasze produkty otrzymujemy różne certyfikaty postanowiliśmy, że tym razem warto […]

Czytaj więcej >>