Miesięcznik "Rzeźnik polski"

Dlaczego warto przyjechać na Kongres MEATing 2020

13 ważnych punktów, które pomogą odpowiedzieć na pytanie czy Kongres MEATing 2020 jest dla Państwa interesujący.   1. MEATing 2020 – jest to już 2. edycja wydarzenia – pierwsza spotkała się z wyjątkowo dobrymi opiniami, które można przeczytać na naszej stronie, pod adresem: https://meating.pl/meating-2019 Podczas 1. edycji Kongresu gościliśmy 160 osób.   2. Kongres MEATing […]

Czytaj więcej >>

Pasztet Kurpiowskie Specjały ZM Pekpol idealny na świąteczny stół

Nie masz czasu na pieczenie domowego pasztetu według babcinej receptury? Sięgnij po pasztet Kurpiowskie Specjały od ZM Pekpol – ma wyborny smak, idealną konsystencję i jest pokryty delikatną kruszonką. Pasztet Kurpiowskie Specjały jest pieczony według tradycyjnej receptury, z najlepszej jakości mięsa. Produkt został przygotowany bez dodatku glutaminianu sodu i fosforanów dodanych, a wyrazisty smak i […]

Czytaj więcej >>

Osłonki – Świąteczna BOMBKA

Proponujemy Państwu GOTOWE do ODBIORU barierowe, mocno przepełniające się (~30%) kolorowe osłonki ze świątecznym nadrukiem w kształcie  kolorowej BOMBKI (kuli) . Możliwość wędzenia w/w osłonek.  Wzory jak na załączonych zdjęciach.     Osłonki: nr 1, 2, 3, 4, 5 = kaliber  55 – 65  mm nr 6, 7, 8, 9 = kaliber  70 mm (przed […]

Czytaj więcej >>

Powrót do tradycji

Z Mirosławem Nadratowskim – właścicielem MASARNI Staropolska Strzecha rozmawia Katarzyna Salomon   Proszę powiedzieć, co wpłynęło na Państwa decyzję o przystąpieniu do XXXII Certyfikacji Programu Promocyjnego „Doceń polskie”? Przeświadczenie o wysokiej jakości naszych produktów, chęć sprawdzenia się na tle konkurencji oraz prestiż programu „Doceń polskie”.   Skąd dowiedzieli się Państwo o Programie? Program jest nam znany […]

Czytaj więcej >>

Rarytasy dla smakoszy

Z Marcinem i Piotrem Tieśluk rozmawia Katarzyna Salomon   Podczas XXXI certyfikacji Programu Promocyjnego „Doceń polskie” aż cztery produkty firmy Smak Tradycji zdobyły maksymalną liczbę punktów. Proszę o przedstawienie zwycięzców. Oznaczeniem „TOP PRODUKT” zostały wyróżnione: kiełbasa szlachecka, polędwica staropolska i boczek staropolski – wyroby wędzone metodą tradycyjną, w wędzarni opalanej drewnem olchowym i bukowym, a […]

Czytaj więcej >>