Bez kategorii

Webinar: “Wszystko, co powinieneś wiedzieć o opakowaniach w przemyśle mięsnym – prawodawstwo, trendy, prawdy i mity” – zapis spotkania

W środę, 03. czerwca br., o godz. 12.00, odbył się webinar z cyklu “3 kwadranse z Ekspertem” pt. “Wszystko, co powinieneś wiedzieć o opakowaniach w przemyśle mięsnym – prawodawstwo, trendy, prawdy i mity”.   << Zobacz nagranie webinaru oraz pobierz prezentację >>

Czytaj więcej >>

Używane maszyny masarskie optymalnym wyborem w czasie koronawirusa

Choć liczba nowych zachorowań na COVID-19 ustabilizowała się w Polsce na stałym poziomie, to rozleniwieni lepszą pogodą zapominamy, że po lecie przyjdzie chłodna jesień oraz zima. Niższa temperatura, ponowne otwarcie sklepów, szkół oraz uczelni przyniosą ze sobą najprawdopodobniej drugą falą zachorowań. „Przykład USA, gdzie z powodu koronawirusa zamknięto dziesiątki masarni i zakładów mięsnych w całym […]

Czytaj więcej >>

“Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo” – zapis webinaru

Zapis webinaru “Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo”, który odbył się 20 maja br. jest już dostępny. Zapraszamy na MeatPlace.pl

Czytaj więcej >>

Bezpieczeństwo przede wszystkim!

Panie Krzysztofie, czy zakupy w Waszych sklepach firmowych są bezpieczne dla Waszych klientów? Zdecydowanie tak! Wprowadziliśmy szereg zaleceń i rozwiązań, aby każdy klient czuł się w naszych sklepach bezpiecznie.   Jakie rozwiązania wprowadziliście, aby klient mógł się czuć w nich komfortowo? Wprowadziliśmy limit osób, które mogą przebywać na sklepie, tj. maksymalnie 3 osoby na jedną kasę fiskalną. […]

Czytaj więcej >>

Jestem dobrej myśli

Panie Januszu, w jaki sposób chroni Pan swoich pracowników i klientów przed zagrożeniami związanymi z koronawirusem? Wszelkie obostrzenia traktujemy bardzo poważnie. Specyfika naszej działalności wymaga bezpośrednich kontaktów z klientami, dlatego też zachowujemy szczególną ostrożność w tym zakresie. W czasie rozmowy zachowujemy bezpieczny dystans, a stanowisko mycia oraz wydawania rzeczy jest odpowiednio zabezpieczone. Pracownicy mają ponadto […]

Czytaj więcej >>