Bez kategorii

Zapraszamy na Kongres Next FOODstep 2024, Sustainable Food Futures: Transformacja ESG i Finansowanie w Przemyśle Spożywczym

Strona dostępna dla aktywnych prenumeratorów.

Czytaj więcej >>

Styczniowy numer już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z wielką przyjemnością oddajemy w Państwa ręce pierwszy numer miesięcznika „Rzeźnik Polski” w 2024 – styczniowe wydanie naszego magazynu. Znajdziecie w nim jak zawsze kolejną dawkę wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Dzielmy się wiedzą!   W wydaniu styczniowym miesięcznik Rzeźnik polski między innymi: – Oficjalna premiera MeatMaster – Co nam przyniesie 2024 […]

Czytaj więcej >>

Listopadowy numer już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Oddajemy w wasze ręce najnowszy numer miesięcznika Rzeźnik polski. Znajdziecie w nim kolejna dawkę wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. W wydaniu listopadowym między innymi:   – Znaczenie transportu w przetwórstwie mięsnym – Taśmy modularne Eurobelt i ich napędzanie w przenośnikach rozbiorowych i transportowych – Innowacyjne rozwiązania transportu pionowego – Logistyka kluczem do […]

Czytaj więcej >>

Loża Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” obradowała po raz kolejny!

W dniu 26 lipca 2023 roku odbyła się 47. edycja certyfikacji zorganizowanej w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W atestacji wzięło udział ponad 80 producentów żywności z całego kraju, którzy zgłosili do oceny 160 produktów. Głównym celem certyfikacji było wyróżnienie specjałów charakteryzujących się najwyższą jakością, zasługujących na godło „Doceń polskie”.   47 audyt programu […]

Czytaj więcej >>

Akademia Technologa pt. Żywność Wygodna

Jesteś gotowy na zmiany i nowe wyzwania? zapraszamy do naszej Akademii Technologa pt. Żywność Wygodna trendy i kierunki  rozwoju.  

Czytaj więcej >>