
Kongres #MEATing 2023 już dawno za nami… ale chętnie razem z Państwem powspominamy, bo jest co wspominać 🙂 Zapraszamy na seans.
Czytaj więcej >>Kongres #MEATing 2023 już dawno za nami… ale chętnie razem z Państwem powspominamy, bo jest co wspominać 🙂 Zapraszamy na seans.
Czytaj więcej >>Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce lipcowe – pokongresowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”. W najnowszym numerze znajdziecie: – Obszerną relację z Kongresu #MEATing 2023 oraz kolejną porcję wartościowej wiedzy: – Rosnąca frustracja firm z inwestycji w technologię – Jak bezpiecznie wydłużyć trwałość produktów? – Czy wydłużenie trwałości produkty wpływa na jego jakość? – […]
Czytaj więcej >>W dniach 30 – 31 maja br. w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim odbyła się czwarta edycja najważniejszego spotkania branżowego – Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing. To wyjątkowe wydarzenie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem i zgromadziło niemal pięciuset uczestników związanych z branżą przetwórstwa mięsnego. Gościliśmy przedstawicieli zakładów przetwórczych, sieci handlowych oraz […]
Czytaj więcej >>Szanowni czytelnicy Oddajemy w Wasze ręce najnowsze wydanie naszego magazynu „Rzeźnik Polski”. W numerze czerwcowym znajdziecie Państwo mnóstwo interesujących treści, ważnych tematów, nowoczesnych technologii i rozwiązań. Zapraszamy do lektury W wydaniu czerwcowym miesięcznika „Rzeźnik Polski” między innymi: Czy bezproblemowe odprowadzanie ścieków jest możliwe? Czy magazynowanie ciepła ma sens? Czy możliwa jest zrównoważona […]
Czytaj więcej >>