Polecamy

Loża Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” obradowała po raz kolejny!

W dniu 26 lipca 2023 roku odbyła się 47. edycja certyfikacji zorganizowanej w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W atestacji wzięło udział ponad 80 producentów żywności z całego kraju, którzy zgłosili do oceny 160 produktów. Głównym celem certyfikacji było wyróżnienie specjałów charakteryzujących się najwyższą jakością, zasługujących na godło „Doceń polskie”.   47 audyt programu […]

Czytaj więcej >>

Kongres MEATing 2023 – powspominajmy.

Kongres #MEATing 2023 już dawno za nami… ale chętnie razem z Państwem powspominamy, bo jest co wspominać 🙂 Zapraszamy na seans.   

Czytaj więcej >>

Lipcowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce lipcowe – pokongresowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”.   W najnowszym numerze znajdziecie: – Obszerną relację z Kongresu #MEATing 2023   oraz kolejną porcję wartościowej wiedzy: – Rosnąca frustracja firm z inwestycji w technologię – Jak bezpiecznie wydłużyć trwałość produktów? – Czy wydłużenie trwałości produkty wpływa na jego jakość? – […]

Czytaj więcej >>

Kongres MEATing 2023 za nami!

W dniach 30 – 31 maja br. w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim odbyła się czwarta edycja najważniejszego spotkania branżowego – Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing.   To wyjątkowe wydarzenie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem i zgromadziło niemal pięciuset uczestników związanych z branżą przetwórstwa mięsnego. Gościliśmy przedstawicieli zakładów przetwórczych, sieci handlowych oraz […]

Czytaj więcej >>

Czerwcowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy Oddajemy w Wasze ręce najnowsze wydanie naszego magazynu „Rzeźnik Polski”. W numerze czerwcowym znajdziecie Państwo mnóstwo interesujących treści, ważnych tematów, nowoczesnych technologii i rozwiązań. Zapraszamy do lektury W wydaniu czerwcowym miesięcznika „Rzeźnik Polski” między innymi:   Czy bezproblemowe odprowadzanie ścieków jest możliwe?   Czy magazynowanie ciepła ma sens?   Czy możliwa jest zrównoważona […]

Czytaj więcej >>