Polecamy

Przed nami jesienna odsłona programu „Doceń polskie”!

Pragniesz podkreślić wysoką jakość i polskie pochodzenie swoich produktów? Chcesz, aby wyróżniały się na półkach sklepowych i zwracały uwagę klientów? Oznacz je  znakiem jakości – „Doceń polskie”! Już niebawem kolejna okazja do zdobycia tego prestiżowego godła. Jesienna certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbędzie się w dniu 25 października br. Tego dnia członkowie Loży Ekspertów […]

Czytaj więcej >>

Sierpniowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce sierpniowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”. W najnowszym numerze znajdziecie:   – Holistyczne podejście do mniejszych zakładów produkcyjnych – Zbigniew Florczuk dyrektor grup produktowych Industrial Processes i Industrial Cleaning Climbex sp. z o.o. (Grupa Impel) – Jak dbać o jakości bezpieczeństwo oferowanych produktów? – wywiad z Z Tomaszem Nowakiem – […]

Czytaj więcej >>

Loża Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” obradowała po raz kolejny!

W dniu 26 lipca 2023 roku odbyła się 47. edycja certyfikacji zorganizowanej w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W atestacji wzięło udział ponad 80 producentów żywności z całego kraju, którzy zgłosili do oceny 160 produktów. Głównym celem certyfikacji było wyróżnienie specjałów charakteryzujących się najwyższą jakością, zasługujących na godło „Doceń polskie”.   47 audyt programu […]

Czytaj więcej >>

Kongres MEATing 2023 – powspominajmy.

Kongres #MEATing 2023 już dawno za nami… ale chętnie razem z Państwem powspominamy, bo jest co wspominać 🙂 Zapraszamy na seans.   

Czytaj więcej >>

Lipcowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce lipcowe – pokongresowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”.   W najnowszym numerze znajdziecie: – Obszerną relację z Kongresu #MEATing 2023   oraz kolejną porcję wartościowej wiedzy: – Rosnąca frustracja firm z inwestycji w technologię – Jak bezpiecznie wydłużyć trwałość produktów? – Czy wydłużenie trwałości produkty wpływa na jego jakość? – […]

Czytaj więcej >>