Polecamy

Kongres MEATing & MEATing TECHNIC 2025!

W przyszłym roku nasz Kongres MEATing 2025 „rozbudowujemy” o NOWĄ tematykę, a mianowicie zagadnienia kierowane do Dyrektorów Działów Technicznych zakładów przetwórstwa mięsa. Wydarzenie będzie nosiło nazwę MEATing TECHNIC i odbędzie się w tym samym czasie (3-4 czerwca 2025 r.) oraz miejscu (MCC Mazurkas & Mazurkas Catering 360) w specjalnie wydzielonych przestrzeniach MCC Mazurkas. Będzie to […]

Czytaj więcej >>

Październikowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z przyjemnością informujemy, że październikowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne! Jesteśmy przekonani, że przygotowane treści będą pomocne w Waszej codziennej pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać Państwu rzetelnych, eksperckich i cennych wiadomości, które wspierają rozwój i efektywność branży przetwórstwa mięsnego. Życzymy Państwu miłej lektury. Dzielmy się wiedzą!   W numerze między […]

Czytaj więcej >>

Wrześniowy numer już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z ogromną dumą informujemy, że wrześniowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne online! Zapraszamy do lektury – numer wrześniowy, jak zwykle, pełen jest ciekawych i wartościowych treści, które z pewnością przydadzą się w codziennej pracy każdej osoby związanej z branżą mięsną. Nie przegapcie okazji, by być na bieżąco! Dzielmy się wiedzą!   […]

Czytaj więcej >>

Miesięcznik „Rzeźnik polski” jest Patronem Medialnym FRIZO Polish Food Cup

Z wielkim entuzjazmem zapraszamy Państwa na prestiżowy turniej tenisowy Frizo Polish Food Cup, czyli wydarzenie sztandarowe w kalendarzu branży spożywczej. To ekskluzywne i kameralne wydarzenie to nie tylko celebracja naszej wspólnej pasji do doskonałości w branży spożywczej, ale również wyjątkowa platforma do budowania znaczących relacji i wspierania zdrowej rywalizacji. Frizo Polish Food Cup jest kontynuacją […]

Czytaj więcej >>

Sierpniowy numer już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Z ogromną przyjemnością informujemy, że sierpniowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne! Serdecznie zapraszamy do lektury – jak zawsze przygotowaliśmy dla Was wiele wartościowych treści, które będą przydatne w codziennej pracy. Dzielmy się wiedzą!   W numerze między innymi: – Detekcja metali w produktach mięsnych – Higiena środków transportu żywca – W […]

Czytaj więcej >>