Zapis webinaru “Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo”, który odbył się 20 maja br. jest już dostępny. Zapraszamy na MeatPlace.pl
Czytaj więcej >>Zapis webinaru “Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo”, który odbył się 20 maja br. jest już dostępny. Zapraszamy na MeatPlace.pl
Czytaj więcej >>13 ważnych punktów, które pomogą odpowiedzieć na pytanie czy Kongres MEATing 2020 jest dla Państwa interesujący. 1. MEATing 2020 – jest to już 2. edycja wydarzenia – pierwsza spotkała się z wyjątkowo dobrymi opiniami, które można przeczytać na naszej stronie, pod adresem: https://meating.pl/meating-2019 Podczas 1. edycji Kongresu gościliśmy 160 osób. 2. Kongres MEATing […]
Czytaj więcej >>Nie masz czasu na pieczenie domowego pasztetu według babcinej receptury? Sięgnij po pasztet Kurpiowskie Specjały od ZM Pekpol – ma wyborny smak, idealną konsystencję i jest pokryty delikatną kruszonką. Pasztet Kurpiowskie Specjały jest pieczony według tradycyjnej receptury, z najlepszej jakości mięsa. Produkt został przygotowany bez dodatku glutaminianu sodu i fosforanów dodanych, a wyrazisty smak i […]
Czytaj więcej >>Proponujemy Państwu GOTOWE do ODBIORU barierowe, mocno przepełniające się (~30%) kolorowe osłonki ze świątecznym nadrukiem w kształcie kolorowej BOMBKI (kuli) . Możliwość wędzenia w/w osłonek. Wzory jak na załączonych zdjęciach. Osłonki: nr 1, 2, 3, 4, 5 = kaliber 55 – 65 mm nr 6, 7, 8, 9 = kaliber 70 mm (przed […]
Czytaj więcej >>Z Mirosławem Nadratowskim – właścicielem MASARNI Staropolska Strzecha rozmawia Katarzyna Salomon Proszę powiedzieć, co wpłynęło na Państwa decyzję o przystąpieniu do XXXII Certyfikacji Programu Promocyjnego „Doceń polskie”? Przeświadczenie o wysokiej jakości naszych produktów, chęć sprawdzenia się na tle konkurencji oraz prestiż programu „Doceń polskie”. Skąd dowiedzieli się Państwo o Programie? Program jest nam znany […]
Czytaj więcej >>