Polecamy

Styczniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Szanowni Państwo. Zapraszamy do lektury pierwszego tegorocznego numeru naszego miesięcznika! Również w tym roku z ogromną przyjemnością będziemy dzielić się z Państwem cenną wiedzą, dostarczać najlepsze treści i rozwiązania technologiczne oraz informować o najważniejszych wydarzeniach w branży mięsnej. Mamy nadzieję, że 2025 rok przyniesie Państwu wiele sukcesów i satysfakcjonujących wyzwań.   Zachęcamy do lektury i […]

Czytaj więcej >>

Grudniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Informujemy, że wydanie grudniowe miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Dołożyliśmy wszelkich starań, aby i tym razem dostarczyć Państwu najlepsze treści – w naszym najnowszym numerze znajdą Państwo artykuły pełne wiedzy, a także konkretne rozwiązania technologiczne.   Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy Państwu spokoju, radości oraz wielu niezapomnianych chwil w […]

Czytaj więcej >>

Listopadowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z przyjemnością informujemy, że listopadowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne. Jak co miesiąc, starannie dobieramy tematy, aby dzielić się z Państwem wiedzą i rozwiązaniami, które mogą zoptymalizować pracę w zakładach przetwórczych. Naszym celem jest dostarczanie informacji, które wspierają rozwój branży i podnoszą efektywność procesów produkcyjnych. Jesteśmy dumni, że możemy zaprezentować Państwu […]

Czytaj więcej >>

Deklaracja o ustanowieniu 6 czerwca Światowym Dniem Mięsa podpisana!

Globalne bezpieczeństwo żywnościowe, wyzwania i możliwości rozwoju branży mięsnej oraz rola sztucznej inteligencji w kształtowaniu przyszłości przemysłu mięsnego – wokół tych tematów ogniskowały się panele Kongresu Światowy Dzień Mięsa – World Meat Day w Warszawie. Kluczowym punktem wydarzenia było uroczyste podpisanie Deklaracji ustanawiającej 6 czerwca Światowym Dniem Mięsa (World Meat Day) przez przedstawicieli 13 związków […]

Czytaj więcej >>

Kongres MEATing & MEATing TECHNIC 2025!

W przyszłym roku nasz Kongres MEATing 2025 „rozbudowujemy” o NOWĄ tematykę, a mianowicie zagadnienia kierowane do Dyrektorów Działów Technicznych zakładów przetwórstwa mięsa. Wydarzenie będzie nosiło nazwę MEATing TECHNIC i odbędzie się w tym samym czasie (3-4 czerwca 2025 r.) oraz miejscu (MCC Mazurkas & Mazurkas Catering 360) w specjalnie wydzielonych przestrzeniach MCC Mazurkas. Będzie to […]

Czytaj więcej >>