Miesięcznik "Rzeźnik polski"

Już wkrótce kolejna szansa na zdobycie certyfikatu “Doceń polskie”!

Przed nami kolejny – 41. audyt Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego “Doceń polskie”. Jury pod przewodnictwem Mirka Drewniaka obradować będzie w dniu 27 października br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu. Warto więc skorzystać z tej szansy i już dziś zaplanować swój udział w jesiennej certyfikacji.   Promocja polskiej żywności jest dla nas priorytetem. Rodzime wyroby są powodem […]

Czytaj więcej >>

13 powodów dlaczego warto wziąć udział w audycie „Doceń polskie”!

Jeśli lubisz POLSKIE PRODUKTY poleć ten post! Zgłoś udział do XXXIX certyfikacji „Doceń polskie”, która odbędzie się 28 kwietnia 2021 r. i wspieraj polskie produkty. Pobierz zgłoszenie: http://docenpolskie.pl/program/ #food #docenpolskie #kupujpolskie #godlo #polishfood #jakosc #polskie #dzienpolskiejzywności

Czytaj więcej >>

„ZAMIEŃ Z NAMI SWOJE KOSZTY W ZYSKI – Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach przemysłowych”

Podczas Kongresu #MEATing 2020 ONLINE, nasz ZŁOTY SPONSOR Kongresu – firma Nijhuis Industries przedstawiła prezentację pt. „ZAMIEŃ Z NAMI SWOJE KOSZTY W ZYSKI – Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach przemysłowych”.   Zapraszam do obejrzenia zapisu tej prezentacji: https://lnkd.in/enGybXY

Czytaj więcej >>

Łatwiejsza obsługa, większa precyzja i trwałość – lepsza wydajność: trymery Quantum Flex® firmy Bettcher są doskonałym rozwiązaniem umożliwiającym uzyskanie bardziej optymalnych i rentownych procesów w branży drobiarskiej.

Rosnące na całym świecie zapotrzebowanie na mięso drobiowe wymaga podjęcia działań zapewniających pokrycie tego zwiększonego popytu. Dzięki zastosowaniu odpowiednich narzędzi tnących, procesy technologiczne w branży drobiarskiej można uprościć i w istotny sposób uzyskać większą wydajność. Firma Bettcher Industries Inc. zaprojektowała w tym celu specjalną linię mniejszych trymerów Quantum Flex®: te wyjątkowo poręczne urządzenia upraszczają wykrawanie […]

Czytaj więcej >>

“Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo” – zapis webinaru

Zapis webinaru “Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo”, który odbył się 20 maja br. jest już dostępny. Zapraszamy na MeatPlace.pl

Czytaj więcej >>