W przyszłym roku nasz Kongres MEATing 2025 „rozbudowujemy” o NOWĄ tematykę, a mianowicie zagadnienia kierowane do Dyrektorów Działów Technicznych zakładów przetwórstwa mięsa. Wydarzenie będzie nosiło nazwę MEATing TECHNIC i odbędzie się w tym samym czasie (3-4 czerwca 2025 r.) oraz miejscu (MCC Mazurkas & Mazurkas Catering 360) w specjalnie wydzielonych przestrzeniach MCC Mazurkas.
Będzie to wydarzenie równoległego do „standardowego” Kongresu MEATing, z częściami wspólnymi w Agendzie, np. wieczorną Uroczystą Galą.
Zapraszamy po więcej informacji:
Marek Bielski
m.bielski@mieso.com.pl
509 230 711
Karolina Szlapańska
k.szlapanska@mieso.com.pl
509 230 713
Katarzyna Salomon
k.salomon@mieso.com.pl
509 230 714
Małgorzata Martini
m.martini@mieso.com.pl
794 003 595
Beata Rudzka-Harazim
b.rudzka@mieso.com.pl
794 250 794