Dlaczego warto przyjechać na Kongres MEATing 2020

13 ważnych punktów, które pomogą odpowiedzieć na pytanie
czy Kongres MEATing 2020 jest dla Państwa interesujący.

 

1. MEATing 2020 – jest to już 2. edycja wydarzenia – pierwsza spotkała się z wyjątkowo dobrymi opiniami, które można przeczytać na naszej stronie, pod adresem: https://meating.pl/meating-2019 Podczas 1. edycji Kongresu gościliśmy 160 osób.

 

2. Kongres MEATing 2020 to:
– 3 ciekawe merytoryczne bloki tematyczne oraz
– 3 arcyciekawe debaty, z udziałem ekspertów i praktyków rynku mięsnego.

 

3. Prowadzimy aktywne działania promujące wydarzenie m.in. za pośrednictwem kanałów internetowych (www, Facebook, LinkedIn, Google Ads). Dlatego też możemy spodziewać się jeszcze większej ilości gości.

 

4. Stawiamy na maksymalne wykorzystanie czasu – Kongres trwa jeden dzień, w czasie którego uczestnicy otrzymają ogromna „dawkę” potrzebnej wiedzy. Nie tracimy czasu na „grillowanie kiełbasy”, jak proponują inni organizatorzy podobnych wydarzeń.
– Kto ma teraz na to czas?
– Kto w zakładach ma dziś czas na to, by wyjechać z niego na kilka dni?
– Który z szefów wypuści swojego WARTOŚCIOWEGO pracownika na tak długo?

 

5. Termin naszego wydarzenia (9. września) został starannie wybrany i skonsultowany wcześniej z przedstawicielami branży.

 

6. Miejsce. Nasze wydarzenie odbywa się praktycznie w „centrum Polski” (Ożarów Mazowiecki), w prestiżowym hotelu MAZURKAS, w miejscu, gdzie każdy może bardzo łatwo dojechać – bliskość tras szybkiego ruchu i autostrad.

 

7. Stawiamy na merytorykę, prestiż i jak najwyższy poziom wydarzenia. Stąd patronaty: IFS, PwC, Centrum Znakowania Żywności, TUV SUD i GfK Polonia.

 

8. Jesteśmy blisko branży. Stąd patronaty Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy, Związku Polskie Mięso, UPEMi i Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego.

 

9. Poszerzamy krąg uczestników. Zapraszamy przedstawicielu sieci handlowych. Obecnie posiadamy już patronat Polskiej Izby Handlu, która aktywnie włączyła się w promocję naszego wydarzenia wśród swoich członków. Czekamy na patronat POHiD.

 

10. Zapewniamy dostęp do wiedzy ekspertów w swoich dziedzinach. Gośćmi MEATing 2020 będą m.in.:

– Pan Stanisław Łoboziak z Centrum Nauki Kopernik, który „wyhodował” mięso komórkowe na liściu szpinaku,

– Pani Marta Marczak – Dyrektor ds. strategii marek, PwC Polska.

– Pan Marek Marzec – IFS Business Development Consultant CEE at IFS – International Featured Standard,

– Pan Grzegorz Mech z GfK Polonia – Strategic Insight Manager.

– Pan prof. dr hab. inż. Władysław Migdał z Katedry Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie,

– Pan dr hab. Dariusz Lisiak, prof. Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Przewodniczący Rady ds. Klasyfikacji Tusz Zwierząt Rzeźnych,

– Pan Jerzy Wierzbicki – Prezes Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego,

– Inne Osoby – w trakcie potwierdzania.

 

11. We wsparcie wydarzenia włączają się firmy – liderzy rynku.

 

12. Kongres MEATing 2020 stał się międzynarodowy. W tym roku będziemy gościli uczestników z Wielkiej Brytanii i Włoch.

 

13. Kongres to właściwie „dwie imprezy w jednym” – w czasie wieczornej Uroczystej Gali odbędzie się ceremonia wręczenia nagród w naszym konkursie (https://meating.pl/konkurs). Do udziału w konkursie bardzo serdecznie Państwa zapraszamy! Gala zostanie zorganizowana w spektakularnym stylu – duże, blisko 50 m² ekrany LED, scena, światło efektowe, dedykowane animacje itd.

 

Nasz Kongres MEATing 2020 odbywa się pod hasłem Smak Jakości
i taką właśnie jakość zapewniamy naszym Gościom.

www.MEATing.pl