Miesięcznik "Rzeźnik polski"

13 powodów dlaczego warto wziąć udział w audycie „Doceń polskie”!

Jeśli lubisz POLSKIE PRODUKTY poleć ten post! Zgłoś udział do XXXVII certyfikacji „Doceń polskie”, która odbędzie się 28 października 2020 r. i wspieraj polskie produkty. Pobierz zgłoszenie: https://lnkd.in/ee83DE4 #food #docenpolskie #kupujpolskie #godlo #polishfood #jakosc #polskie #dzienpolskiejzywności

Czytaj więcej >>

Postaw na polskość z Programem Promocyjnym „Doceń polskie”!

Już dziś warto zaznaczyć w kalendarzu datę 28 października 2020. Tego dnia odbędzie się XXXVII, jesienna edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Udział w Programie to doskonała okazja, aby zaprezentować swoje lokalne, rodzime produkty i poddać je ocenie niezależnych, doświadczonych ekspertów. Certyfikacja jest bezpłatna, program ma otwarty charakter i adresowany jest do wszystkich producentów wyrobów […]

Czytaj więcej >>

„ZAMIEŃ Z NAMI SWOJE KOSZTY W ZYSKI – Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach przemysłowych”

Podczas Kongresu #MEATing 2020 ONLINE, nasz ZŁOTY SPONSOR Kongresu – firma Nijhuis Industries przedstawiła prezentację pt. „ZAMIEŃ Z NAMI SWOJE KOSZTY W ZYSKI – Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach przemysłowych”.   Zapraszam do obejrzenia zapisu tej prezentacji: https://lnkd.in/enGybXY

Czytaj więcej >>

Łatwiejsza obsługa, większa precyzja i trwałość – lepsza wydajność: trymery Quantum Flex® firmy Bettcher są doskonałym rozwiązaniem umożliwiającym uzyskanie bardziej optymalnych i rentownych procesów w branży drobiarskiej.

Rosnące na całym świecie zapotrzebowanie na mięso drobiowe wymaga podjęcia działań zapewniających pokrycie tego zwiększonego popytu. Dzięki zastosowaniu odpowiednich narzędzi tnących, procesy technologiczne w branży drobiarskiej można uprościć i w istotny sposób uzyskać większą wydajność. Firma Bettcher Industries Inc. zaprojektowała w tym celu specjalną linię mniejszych trymerów Quantum Flex®: te wyjątkowo poręczne urządzenia upraszczają wykrawanie […]

Czytaj więcej >>

“Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo” – zapis webinaru

Zapis webinaru “Perspektywy rozwoju rynku roślinnych zamienników mięsa i mięsa hodowanego komórkowo”, który odbył się 20 maja br. jest już dostępny. Zapraszamy na MeatPlace.pl

Czytaj więcej >>