Miesięcznik "Rzeźnik polski"

Majowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Z przyjemnością informujemy, że majowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Jak zawsze dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać naszym Czytelnikom najciekawsze tematy i wartościowe treści, które wspierają codzienne funkcjonowanie firm z branży mięsnej. W tym numerze szczególną uwagę poświęciliśmy chłodzeniu, wentylacji i klimatyzacji – zagadnieniom, które mają kluczowe znaczenie dla jakości i bezpieczeństwa produkcji. […]

Czytaj więcej >>

Polska żywność jest wyjątkowa!

Już 30 lipca br. odbędzie się 53. certyfikacja w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”! To wyjątkowa okazja, aby wyróżnić swoje produkty prestiżowym znakiem jakości, który cieszy się zaufaniem konsumentów i ekspertów. Polska od wieków słynie ze znakomitych produktów spożywczych. Nasze krajowe rolnictwo łączy w sobie nowoczesne metody produkcji z szacunkiem dla natury, dzięki czemu polska […]

Czytaj więcej >>

„Rzeźnik polski” życzy Wesołych Świąt Wielkanocnych!

Z okazji nadchodzącej Wielkanocy, życzymy Państwu dni pełnych radości, spokoju oraz wiosennej energii!   Poniżej świąteczne pisanki naszych partnerów:

Czytaj więcej >>

Kwietniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z radością oddajemy w Państwa ręce kwietniowe wydanie miesięcznik Rzeźnik polski”!   Jak co miesiąc, przygotowaliśmy dla Was zestaw aktualnych i wartościowych materiałów, które odpowiadają na realne potrzeby branży mięsnej i spożywczej. W numerze kwietniowym między innymi: – Utrzymanie higieny w przemyśle spożywczym – niezbędne urządzenia i dobre praktyki; – Automatyzacja – czy […]

Czytaj więcej >>

Marcowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Informujemy, że marcowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polskie” jest już dostępne! Jak zawsze, zadbaliśmy o to, by wybierać dla Państwa najbardziej wartościowe treści i interesujące rozwiązania. W tym numerze szczególną uwagę poświęciliśmy tematyce pakowania – zagadnieniu bardzo istotnym w branży mięsnej. Zachęcamy do lektury i odkrywania nowych inspiracji!   W wydaniu marcowym między innymi: […]

Czytaj więcej >>