Już jest! Najważniejsza książka!

Już jest!
książka „TECHNOLOGICZNE UWARUNKOWANIA POWSTAWANIA

ODCHYLEŃ JAKOŚCIOWYCH WYROBÓW MIĘSNYCH” część I

 

Po ponad trzech latach prac możemy się cieszyć razem z Państwem pierwszą częścią naszej książki.Takiego wydawnictwa nie było na rynku od 50 lat i z pewnością nieprędko powstanie kolejne tego typu.
Książka ta to kompendium WIEDZY NIEZBĘDNEJ KAŻDEMU TECHNOLOGOWI, SZEFOWI PRODUKCJI, OSOBOM ODPOWIEDZIALNYM ZA JAKOŚĆ finalnych produktów kierowanych do sprzedaży. Jeśli chcesz by Klienci zadowoleni wracali po Twoje wyroby – ta pozycja musi trafić w Twoje ręce!
Zapraszamy wszystkich Państwa do zakupu, a niezdecydowanych – do pobrania ZA DARMO jej fragmentów.

 

Książkę możesz zamówić korzystając z tej strony:
www.NajwazniejszaKsiazka.pl
Jeżeli chcesz najpierw pobrać ZA DARMO jej fragmenty –
kliknij tutaj