mieso.com.pl
tekst alternatywny
MENU
Strona główna
  • Aktualności
  • Polecamy
  • Galeria
  • Kontakt
  • Akademia Managera
  • GRATIS
szukaj
Facebook

Ślad węglowy (carbon footprint) – czym jest i dlaczego jest tak ważny?!

Już w najbliższą środę – 4 listopada br., o godz. 12.00. porozmawiamy o śladzie węglowym w produkcji spożywczej, a szczególnie w branży mięsnej.

 

Więcej na temat wydarzenia – tutaj:
https://lnkd.in/eGKGYSY
Partnerami webinaru są: Goodvalley, JARS S.A.
oraz J. Rettenmaier & Söhne Polska

 

#meat #carbonfootpront #footprint #sladweglowy #fmcg #food #meatindustry #meatplace #rzeznikpolski

Zostań prenumeratorem i zwiększ swoje możliwości

Przejdź do zamówienia, aby otrzymać pełny dostęp

  • Aktualny numer
  • Całe wydania
  • EKSTRA

Aktualny nr katalogu

  • Archiwum
  • Tematy numerów
  • Reklama w gazecie
  • Profil pisma
  • Prenumerata

Partnerzy

Strony

  • Home
  • Galeria
  • Kontakt

Informacje

  • Miesięcznik “Rzeźnik polski”
  • ul. M.C. Skłodowskiej 42
  • 47-400 Racibórz
  • tel. kom.: 509 230 714
  • tel. kom.: 509 230 713
  • tel. kom.: 509 230 711
  • tel. kom.: 794 003 595
  • tel. kom.: 794 250 794
  • rzeznik@mieso.com.pl

mieso.com.pl .:Serwis poświęcony branży mięsnej:. © 2021.  |  Korzystamy z Subwencji Finansowej udzielonej przez PFR.  |  Obowiązek informacyjny i Polityka prywatności