Sierpniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z przyjemnością oddajemy w Wasze ręce sierpniowy numer miesięcznika Rzeźnik Polski! Dołożyliśmy wszelkich starań, aby i tym razem był on pełen rzetelnych, wartościowych i praktycznych treści, które będą wsparciem w codziennej pracy oraz inspiracją do rozwoju. W najnowszym wydaniu poruszyliśmy między innymi temat bezpieczeństwa żywności oraz sektora pet food – branży, która w ostatnich latach rozwija się w imponującym tempie.

 

To właśnie ten dynamiczny rozwój sektora pet food stał się inspiracją do organizacji pierwszej edycji Kongresu Pet Food, który odbędzie się 22–23 października w Kielcach.

 

Wydanie sierpniowe ma jednak jeszcze jeden wyjątkowy akcent – jest podsumowaniem Kongresu MEATing 2025, najważniejszego wydarzenia w branży mięsnej. Przeżyjmy to jeszcze raz!

W numerze sierpniowym między innymi:
– Morliny Foods i Pupil Foods w segmencie pet food
– Pet Food na fali wzrostu: czy to szansa dla przetwórców mięsa?
– Nowa jakość w detekcji biofilmu
– Higienizacja w zakładach mięsnych okiem ekspertów
-Wpływ środowiska produkcji na obciążenie mikrobiologiczne wyrobów gotowych
– Mobilna mikrobiologia w praktyce
– DSR – realne oszczędności i większe bezpieczeństwo energetyczne
– Jak sfinansować rozwój przedsiębiorstw z branży rolno – spożywczej?
– Kształtowanie trwałości wędlin surowych dojrzewających

 

Sierpniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/tz2pykd8

 

Życzymy owocnej lektury i do zobaczenia w październiku w Kielcach!