Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce sierpniowe wydanie magazynu „Rzeźnik Polski”. W najnowszym numerze znajdziecie:
– Holistyczne podejście do mniejszych zakładów produkcyjnych – Zbigniew Florczuk dyrektor grup produktowych Industrial Processes i Industrial Cleaning Climbex sp. z o.o. (Grupa Impel)
– Jak dbać o jakości bezpieczeństwo oferowanych produktów? – wywiad z Z Tomaszem Nowakiem – Dyrektorem Generalnym ZM Nowak
– NOWY DZIAŁ APLIKACJE: 7 sposobów na skrócenie czasu przestoju w produkcji dzięki usługom cyfrowym OTTO firmy Busch
– Opakowanie to znacznie więcej… – wywiad z Pauliną Makuchą, specjalistką od opakowań spożywczych, Sales Executive w firmie Sealed Air (SEE)
– Czy szybkość wychładzania- i zamrażania produktu ma znaczenie?
– Wewnętrzna kontrola jakości żywności
– Dobór jakościowy surowca mięsnego do produkcji wędlin
– Kontrola jakości i zarządzanie procesami w zakładzie
Zapraszamy do lektury. Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie właśnie tu: https://tiny.pl/c9pkn