Podsumowanie seminarium AVO-WERKE „Trendy 2020-2022. Przyszłość branży mięsnej zaczyna się dzisiaj!”

10 stycznia br. firma AVO zorganizowała konferencję dla branży mięsnej „Trendy 2020-2022. Przyszłość branży mięsnej zaczyna się dzisiaj!”

 

Seminarium podzielone zostało na dwanaście bloków, były to:

  • BLOK 1 – TREND STREET FOOD – prowadzący TOMASZ PAWLAK dyrektor handlowy AVO
  • BLOK 2 – TREND FOODPAIRING – prowadzący DARIUSZ CIESZYŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 3 – TREND HOT DOG/ SPECIAL SAUSAGES INTERNATIONAL – prowadzący DARIUSZ CIESZYŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 4 – TREND HEALTH LIFE,  CLEAN LABEL BIO/ORGANIC – prowadzący RAFAŁ MACHALSKI przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 5 – TREND FOODSWAPS – prowadzący RAFAŁ MACHALSKI przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 6 – TREND HEAT LEVELS – prowadzący ROBERT KRAWCZYK przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 7 – TREND PACIFIC RIM – prowadzący SEBASTIAN LEMAŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 8 – TREND PREMIUM – prowadzący KRZYSZTOF GARDZIEL dyrektor działu rozwoju AVO
  • BLOK 9 – SNACKING – prowadzący ALEKSANDER SOBAŃSKI technolog AVO TREND
  • BLOK 10 – HYBRYDY – prowadzący PAWEŁ OPIELA przedstawiciel handlowy AVO TREND
  • BLOK 11 – TREND REGIONALNE – prowadzący JAROSŁAW PRZYTUŁA przedstawiciel handlowy AVO
  • BLOK 12 – AKTUALNA SYTUACJA ORAZ PROGNOZY DALSZEGO ROZWOJU RYNKU MIĘSA – prowadzący dr hab. Inż. Dariusz Lisiak, kierownik pracowni w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie

 

W czasie przerw między blokami zaprezentowano potrawy przygotowane na komponentach AVO.