10 stycznia br. firma AVO zorganizowała konferencję dla branży mięsnej „Trendy 2020-2022. Przyszłość branży mięsnej zaczyna się dzisiaj!”
Seminarium podzielone zostało na dwanaście bloków, były to:
- BLOK 1 – TREND STREET FOOD – prowadzący TOMASZ PAWLAK dyrektor handlowy AVO
- BLOK 2 – TREND FOODPAIRING – prowadzący DARIUSZ CIESZYŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 3 – TREND HOT DOG/ SPECIAL SAUSAGES INTERNATIONAL – prowadzący DARIUSZ CIESZYŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 4 – TREND HEALTH LIFE, CLEAN LABEL BIO/ORGANIC – prowadzący RAFAŁ MACHALSKI przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 5 – TREND FOODSWAPS – prowadzący RAFAŁ MACHALSKI przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 6 – TREND HEAT LEVELS – prowadzący ROBERT KRAWCZYK przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 7 – TREND PACIFIC RIM – prowadzący SEBASTIAN LEMAŃSKI przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 8 – TREND PREMIUM – prowadzący KRZYSZTOF GARDZIEL dyrektor działu rozwoju AVO
- BLOK 9 – SNACKING – prowadzący ALEKSANDER SOBAŃSKI technolog AVO TREND
- BLOK 10 – HYBRYDY – prowadzący PAWEŁ OPIELA przedstawiciel handlowy AVO TREND
- BLOK 11 – TREND REGIONALNE – prowadzący JAROSŁAW PRZYTUŁA przedstawiciel handlowy AVO
- BLOK 12 – AKTUALNA SYTUACJA ORAZ PROGNOZY DALSZEGO ROZWOJU RYNKU MIĘSA – prowadzący dr hab. Inż. Dariusz Lisiak, kierownik pracowni w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
W czasie przerw między blokami zaprezentowano potrawy przygotowane na komponentach AVO.