
Drodzy czytelnicy! Z radością oddajemy w Wasze ręce październikowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” – jak zawsze pełne praktycznych i inspirujących treści dopasowanych do realiów branży mięsnej. W najnowszym numerze przyglądamy się dynamicznemu rozwojowi segmentu Pet Food, poruszamy temat zrównoważonego rozwoju w zakładach mięsnych i dzielimy się wiedzą, która wspiera codzienną pracę i rozwój całej branży.
W numerze październikowym między innymi:
– Zrównoważony rozwój i konkurencyjność energetyczna w branży mięsnej
– Jak Qlik rewolucjonizuje raportowanie i zarządzanie ESG
– Włókna surowe – innowacja w karmach dla psów i kotów
– BARF w praktyce
– Efektywne instalacje do utylizacji
– Automatyzacja procesów produkcyjnych
– Przetwarzanie odpadów w praktyce
– Obowiązki bioasekuracyjne w branży mięsnej po zmianach prawa
– Krajowy System e-Faktur (KSeF), czyli rewolucja w branży mięsnej
Październikowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/gf-0647q
Życzymy owocnej lektury i do zobaczenia na Kongresie Pet Food (22–23.10, Kielce) oraz Targach Food Tech Expo (25–27.11, Nadarzyn)!
Już nie możemy się doczekać, żeby porozmawiać z Wami na żywo!