Październikowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy czytelnicy! Z przyjemnością informujemy, że październikowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne! Jesteśmy przekonani, że przygotowane treści będą pomocne w Waszej codziennej pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać Państwu rzetelnych, eksperckich i cennych wiadomości, które wspierają rozwój i efektywność branży przetwórstwa mięsnego. Życzymy Państwu miłej lektury.
Dzielmy się wiedzą!

 

W numerze między innymi:
– Innowacyjna parówka: dłuższy termin przydatności i optymalny proces produkcji
– Utrwalające działanie chłodzenia poubojowego
– Jak zadbać o swoją instalację chłodniczą
– Nowoczesna technologia mrożenia w służbie jakości i wydajności
– Jak łatwo odnaleźć stabilność energetyczną
– Obowiązek recyklingu opakowań w branży mięsnej
– Przemysł przetwórstwa żywności a nowoczesne technologie
– Sztuka mięsa, czyli fotografia produktowa w branży mięsnej
– Rewolucja w transporcie mięsa: lepsza jakość i mniejszy ślad węglowy

 

Październikowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/7z9jwq_3