Szanowni czytelnicy! Najnowszy numer miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępny, a w nim jak zwykle ogromna dawka wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji.
W wydaniu październikowym między innymi:
– Niższe koszty produkcji żywności dzięki optymalizacji procesów
– Inteligentna produkcja żywności
– Potencjał digitalizacji w przetwórstwie mięsnym
– Rewolucja w systemach wagowych
– Dlaczego branża mięsna potrzebuje systemu ERP?
– Jak Wipasz S.A. wykorzystuje technologię do szybkiego podejmowania decyzji biznesowych?
– Systemy wizji maszynowej w produkcji i przetwórstwie mięsnym
– Sztuczna inteligencja w pracach genetycznych – rutyna, potrzeba, przyszłość?! 26
– Aluminiowe klipsy na rękawowych osłonkach
– Czynniki zmniejszające ryzyko zanieczyszczeń MOSH/MOAH
– Jakich opakowań szukają współcześni konsumenci?
– Tworzywa sztuczne czy papier?
Październikowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/cj72j
Zapraszamy do lektury!