Zakłady Mięsne Pekpol poszerzyły kategorię wędlin podsuszanych. Na sklepowe półki trafiła właśnie nowa propozycja producenta – drobiowe Kabanosy ze Spiżarni. To pyszna przekąska wytworzona z najwyższej jakości mięsa drobiowego z dodatkiem wieprzowiny: 100 g produktu zawiera 168,5 g mięsa.
–
Kabanosy są poddawane procesom wędzenia i suszenia, dzięki czemu posiadają wyborny smak i zapach. Ponadto nie trzeba trzymać ich w lodówce – bez problemu można przechowywać je w temperaturze nawet do 24°C. Wysoka zawartość białka sprawia, że Kabanosy ze Spiżarni będą sycącą przekąską, która zaspokoi głód i doda energii w szkole, pracy oraz podczas wiosennych wycieczek. W sprzedaży dostępne są także Kabanosy ze Spiżarni 120 g wytworzone z mięsa wieprzowego: klasyczne, z chilli i z pieprzem.
0
Forma pakowania jednostkowego: MAP
Forma pakowania zbiorczego: karton
Waga jednostkowa: 120 g
Szt. w kartonie: 10
Temp. Przechowywania: 2°C – 24°C
Orientacyjna cena w sklepie detalicznym: 5,99 zł
0
O firmie:
ZM „Pekpol Ostrołęka” to producent wysokiej jakości wyrobów mięsnych, będący na polskim rynku 40 lat. ZM „Pekpol Ostrołęka” prowadzą aktywność zarówno na rynku krajowym, jak i za granicą. Firma eksportuje swoje produkty do takich krajów jak: Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Litwa, Łotwa, Estonia i innych. Gama wyrobów jest bardzo szeroka: wędzonki, kiełbasy cienkie, wędliny podrobowe oraz wyroby blokowe. Sztandarowym produktem są parówki „Paryżanki”, które już po raz trzeci zdobyły laur konsumenta NAJLEPSZE W POLSCE. ZM „Pekpol Ostrołęka” wciąż rozszerza ofertę, dostosowując ją do potrzeb rynku, unowocześnia linie produkcyjne, wprowadzając nowe technologie.
Więcej na: www.pekpol.pl