![](https://mieso.com.pl/wp-content/uploads/2024/05/majowy_dostepny_2024-1024x535.png)
Drodzy czytelnicy! Z ogromną przyjemnością zapraszamy do lektury majowego wydania miesięcznika „Rzeźnik polski”. Przygotowaliśmy dla Państwa jak zwykle ogromną dawkę wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Dzielmy się wiedzą!
W wydaniu majowym miesięcznik „Rzeźnik polski” między innymi:
– Czy zamrażanie metodą kriogeniczną zwiększa wydajność i jakość procesu?
– Systemy pakowania mięsa
– Pożegnaj karton, powitaj innowację
– Perfekcyjna ochrona zapakowanej żywności
– Z recyklingu i z certyfikatem
– Odzysk ciepła to energia za darmo
– Higiena i utrzymanie czystości w zakładach produkcyjnych
– Wzrokowa ocena produktów spożywczych
– Fundusze UE – środki dla sektora rolno-spożywczego
– Dotacje – od definicji po zasady ewidencji księgowej
Majowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/ddkpg