Lutowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Szanowni Państwo! Z przyjemnością informujemy, że wydanie lutowe miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Znajdziecie w nim najnowsze rozwiązania technologiczne, cenne porady oraz inspirujące przykłady z rynku. Dziękujemy wszystkim, którzy podzielili się swoją wiedzą i doświadczeniem! Wasze wsparcie pozwala nam tworzyć wartościowy content, który wspiera rozwój całej branży.

 

Zapraszamy do lektury!

 

W wydaniu lutowym między innymi:
– Funkcjonalne mąki FHT jako składnik mieszanek do panierowania
– Perspektywy dla mięsa indyczego w Polsce i na świecie
– Automatyzacja i robotyzacja maszyn i linii produkcyjnych w zakładach mięsnych
– Innowacyjna mobilna stacja CIP jako przełom w technologii mycia przemysłowego
– Wykorzystanie pomp ciepła do produkcji energii z ciepła odpadowego
– CGM – najpowszechniejsze urządzenie do aparaturowej klasyfikacji tusz wieprzowych w Polsce Trendy w branży mięsnej i innowacyjne rozwiązania
– Podsumowanie roku 2024
– Trendy w sektorze opakowań w 2025 roku
– Windykacja karna jako skuteczny sposób na odzyskanie należności 34
– Specjalny fundusz na cele inwestycyjne w podatku CIT

 

Lutowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:

https://tiny.pl/bhmxwnbb