
Drodzy czytelnicy! Lutowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne. Z ogromną przyjemnością oddajemy w Państwa ręce kolejną porcję wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Zapraszamy do lektury!
W wydaniu lutowym miesięcznika Rzeźnik Polski między innymi:
– Dofinansowanie na energetykę w zakładzie produkcyjnym
– Etykiety dedykowane branży mięsnej
– Systemy wagowe dla każdego etapu produkcji mięsa
– Dlaczego tył opakowania jest ważniejszy niż jego przód?
– Opłaty za jednorazowe opakowania
– Kontrola barw wyrobów mięsnych
– Na co warto zwrócić uwagę projektując i wykonując posadzki przemysłowe
– Biogazownia jako źródło energii i instalacja utylizująca odpady
– Kontrola wilgoci
– Rok 2024 – kontynuacja trendów i ewolucyjnych zmian
Lutowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/dqxr4
Zapraszamy do lektury!