Drodzy czytelnicy! Z przyjemnością informujemy, że listopadowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne. Jak co miesiąc, starannie dobieramy tematy, aby dzielić się z Państwem wiedzą i rozwiązaniami, które mogą zoptymalizować pracę w zakładach przetwórczych. Naszym celem jest dostarczanie informacji, które wspierają rozwój branży i podnoszą efektywność procesów produkcyjnych. Jesteśmy dumni, że możemy zaprezentować Państwu nowy numer, którego przygotowanie przyniosło nam wiele satysfakcji. Zapraszamy do lektury!
W numerze listopadowym między innymi:
-Rewolucja w przetwórstwie mięsa
– Utrzymanie reżimu temperaturowego w produkcji spożywczej
– Profesjonalne rozwiązania klimatyzacyjne
– Audyt finansowy w branży mięsnej. Co trzeba wiedzieć?
– Standard mycia zakładu spożywczego
– Automatyzacja procesów produkcyjnych 28
– Aparaturowa klasyfikacja tusz wieprzowych w systemie SEUROP
– ESG w branży mięsnej
– Sektor rolno-spożywczy w obliczu wyzwań zielonej transformacji
Listopadowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/33frycjk