
Drodzy czytelnicy! Z radością oddajemy w Państwa ręce kwietniowe wydanie miesięcznik Rzeźnik polski”!
Jak co miesiąc, przygotowaliśmy dla Was zestaw aktualnych i wartościowych materiałów, które odpowiadają na realne potrzeby branży mięsnej i spożywczej. W numerze kwietniowym między innymi:
– Utrzymanie higieny w przemyśle spożywczym – niezbędne urządzenia i dobre praktyki;
– Automatyzacja – czy naprawdę trzeba bać się robotów?;
– Probiotyki i prebiotyki w wydłużaniu trwałości mięsa;
– Skuteczne procesy mycia w zakładach produkcyjnych;
– Opakowanie jako „cichy sprzedawca” – jak przyciągnąć klienta w 3 sekundy;
– Ochrona interesów przedsiębiorstwa przed nieuczciwym kontrahentem;
– Zarządzanie, które zostawia ślad;
– Rola wody w zakładach mięsnych
– Jak spełnić wymagania Clean Label?
Kwietniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/pdfkyj9z