Drodzy czytelnicy! Kwietniowe wydanie miesięcznik „Rzeźnik polski” już dostępne! a w nim jak zwykle ogromna dawka wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Zapraszamy do lektury!
W wydaniu kwietniowym miesięcznika „Rzeźnik polski“ między innymi:
– Jak budować przewagę konkurencyjną w oparciu o jakość?
– Wielowymiarowe bezpieczeństwo zakładów spożywczych
– Pionierskie rozwiązanie w czyszczeniu suchym lodem
– Monitoring trendów mikrobiologicznych
– Uzdatnianie wody w zakładach mięsnych
– Wynajem profesjonalnej odzieży roboczej
– Korzyści ze stosowania czystych mikrobiologicznie posadzek żywicznych
– Biofilm bakteryjny a skuteczność mycia i dezynfekcji
– Jak stosowanie produktów wykrywalnych pomaga chronić reputację marki
– Nowe technologie w przemyśle mięsnym
– Globalny handel wieprzowiną: przegląd roku 2023 i perspektywa na rok 2024
– Ulga badawczo-rozwojowa w branży mięsnej
Kwietniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/drjbl