Kongres MEATing 2021 za nami!

W dniach 7-8 września br. w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim odbyła się druga edycja Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing. Spotkanie zgromadziło ponad 250 uczestników reprezentujących zakłady przetwórcze, sieci handlowe oraz wiodące firmy-dostawców dla branży mięsnej z całego kraju. W spotkaniu wzięli udział przedstawiciele dużych, małych i średnich zakładów, sieci handlowych i firm wspomagających branżę, oraz cenione autorytety i niezależni specjaliści branży mięsnej. Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2021 odbył się w dwudniowej formule hybrydowej – gościliśmy uczestników zarówno stacjonarnie – w MCC Mazurkas, jak i online. Dostęp online umożliwiał śledzenie wszystkich prezentacji i debat oraz wieczornej Gali konkursowej. Dawał też możliwość odwiedzenia wystawców na ich wirtualnych stoiskach.  Podczas trwania Kongresu MEATing 2021 uczestnicy mieli również możliwość zaprezentowania swojej oferty na stoiskach wystawienniczych. Formuła spotkania, bogaty program kongresu, ciekawe tematy i interesujący goście sprawili, że wydarzenie to dawało wiele możliwości rozmów, nawiązania współpracy, wymiany doświadczeń i spostrzeżeń oraz zaprezentowania propozycji dla branży mięsnej.

 

Pełna relacja już w wydaniu październikowym „Rzeźnika polskiego”!