KONFERENCJA SZKOLENIOWA z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz współpracy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami

Pragniemy poinformować, że swój wykład inaugurujący na konferencji ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”zapowiedział Główny Lekarz Weterynarii – lek. wet. Paweł Niemczuk.
_

PATRONAT HONOROWY nad wydarzeniem objął:
– Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
– Główny Lekarz Weterynarii
– Państwowy Instytut Weterynaryjny – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach
– Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
_
Poniżej znajdą Państwo aktualny PROGRAM konferencji ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”, która organizowana jest przez Związek Polskie Mięso w dniach 27/28 luty w Hotelu Zamek RYN.

Spotkanie jest platformą do dyskusji na temat bieżących wyzwań i problemów branży mięsnej dla przedstawicieli zakładów oraz inspekcji weterynaryjnej.

_

PROGRAM KONFERENCJI

ZAPOWIEDŹ

Formularz zgłoszeniowy dla przedstawiciela branży mięsej

Formularz zgłoszeniowy dla przedstawiciela INSPEKCJI WETERYNARYJNEJ