KONFERENCJA SZKOLENIOWA z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz współpracy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami

    Pragniemy poinformować, że swój wykład inaugurujący na konferencji ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”zapowiedział Główny Lekarz Weterynarii – lek. wet. Paweł Niemczuk.
    _

    PATRONAT HONOROWY nad wydarzeniem objął:
    – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
    – Główny Lekarz Weterynarii
    – Państwowy Instytut Weterynaryjny – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach
    – Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
    _
    Poniżej znajdą Państwo aktualny PROGRAM konferencji ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”, która organizowana jest przez Związek Polskie Mięso w dniach 27/28 luty w Hotelu Zamek RYN.

    Spotkanie jest platformą do dyskusji na temat bieżących wyzwań i problemów branży mięsnej dla przedstawicieli zakładów oraz inspekcji weterynaryjnej.

    _

    PROGRAM KONFERENCJI

    ZAPOWIEDŹ

    Formularz zgłoszeniowy dla przedstawiciela branży mięsej

    Formularz zgłoszeniowy dla przedstawiciela INSPEKCJI WETERYNARYJNEJ