Drodzy czytelnicy! Informujemy, że wydanie grudniowe miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Dołożyliśmy wszelkich starań, aby i tym razem dostarczyć Państwu najlepsze treści – w naszym najnowszym numerze znajdą Państwo artykuły pełne wiedzy, a także konkretne rozwiązania technologiczne.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy Państwu spokoju, radości oraz wielu niezapomnianych chwil w gronie najbliższych.
Zachęcamy do lektury!
W numerze między innymi:
– Drugie życie wody
– Silniki elektryczne jako nieodłączny element automatyzacji procesów produkcyjnych
– Nowoczesne hale przemysłowe w branży mięsnej
– GLASBORD® – na ściany i sufity
– Sekrety sukcesu sprzedaży produktów pakowanych
– PPWR i innowacje kontra odpady opakowaniowe
– Zastosowanie technologii X-ray w przemyśle mięsnym
– Wartość pH a jakość wyrobów mięsnych
– Czy Challenge test to rzeczywiście wyzwanie?
– Projekt Indyk-alternatywą dla alergików
Grudniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/p_wn5n61