Czerwcowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Drodzy Państwo, informujemy, że najnowsze, czerwcowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Również w tym numerze kontynuujemy naszą misję dostarczania inspirujących i wartościowych treści, które wspierają rozwój i codzienne wyzwania branży mięsnej. Tym razem szczególną uwagę poświęciliśmy kluczowemu tematowi – jakości w procesach produkcyjnych. Przedstawiamy najnowsze trendy i sprawdzone rozwiązania.

 

Zapraszamy do lektury!
W numerze czerwcowym między innymi:
– Dynamiczne wagi kontrolne – oszczędność, precyzja i najwyższa jakość;
– Kutrowanie jako zabieg kształtujący jakość kiełbas
– Nadzory produkcyjne – jakość, która nie powstaje przypadkiem;
– Autentyczność marki i rola opakowań w budowaniu zaufania;
– Rola wody w przemyśle spożywczym;
– Jakościowy recykling to przyszłość według branży opakowaniowej;
– Jak logistyka dba o zdrowie konsumenta;
– Wykrywanie metali i innych zanieczyszczeń;
– Jak pokryć stałe zapotrzebowanie na ciepło i energię elektryczną;

 

Czerwcowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:

https://tiny.pl/213t0b7n