„Atlas rozbioru tuszek drobiowych” – kolejna, nowa publikacja dr. Adama Olszewskiego

To kolejna, nowa publikacja dr. Adama Olszewskiego z dziedziny przetwórstwa mięsnego.
Jest to pierwsze opracowanie, w którym został przedstawiony rozbiór tuszek kur, indyków, kaczek, gęsi oraz strusi na elementy handlowe. Oprócz sposobów rozbioru tuszek, autor omawia w nim także budowę układów kostnego i mięśniowego ptaków.

Książka wzbogacona jest 120 kolorowymi ilustracjami poszczególnych elementów, wraz z ich opisami. Atlas rozbioru tuszek drobiowych przeznaczony jest dla technologów przemysłu drobiarskiego i mięsnego, uczniów szkół gastronomicznych oraz szkół zawodowych średnich i wyższych o kierunku technologii żywności.

Szczegółowy opis książki, wraz z przykładowymi stronami znajduje się na stronie wydawnictwa www.PWRiL.com.
Książki zamówić można:
– na stronie internetowej www.PWRiL.com
– telefonicznie: 22 868 45 29, 518-915-289
– emailem: pwril@pwril.com
– faksem 22 868 45 29