Zapraszamy na debatę on-line: „Branża mięsna w dobie koronawirusa”

Tematyka Debaty:

      • Jak przedsiębiorstwa branży mięsnej radzą sobie w obecnych realiach? – opinie managerów zarządzających zakładami przetwórstwa mięsa.
      • Sytuacja sektora bankowego w kontekście pandemii => zmiany w procesach wymagających kontaktu z klientem i uwarunkowania zewnętrzne.
      • Wsparcie dla klientów i programy pomocowe w praktyce, z perspektywy Banku.
      • Prognoza dla rynku spożywczego, ze szczególnym uwzględnieniem sektora mięsnego, w perspektywie 18-24 miesięcy.
      • Jakie działania należy podjąć już w tej chwili?

 

Uczestnicy Debaty:

  • Paweł Nowak – Member of Executive Board w Goodvalley Polska
  • Bartosz Toczony – Dyrektor Departamentu Sektorów Strategicznych w Santander Bank Polska. Zarządza pracami zespołu ekspertów zajmujących się analizą gospodarczą i wsparciem konkretnych branż. Związany z bankowością korporacyjną od ponad 14 lat, ze specjalizacją w sektorze finansowania dużych przedsiębiorstw oraz oceny projektów inwestycyjnych. Absolwent Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie o specjalności Finanse i Rachunkowość.
  • Grzegorz Łaptaś – zajmuje się doradztwem strategicznym i operacyjnym. Pracuje głównie dla sieci handlowych i producentów dóbr konsumenckich. Doradza klientom w obszarach strategii, innowacji, zarządzania przychodami, modeli sprzedażowych, transformacji organizacji i redukcji kosztów. Prowadzi również projekty commercial due diligence dla funduszy private equity i inwestorów branżowych, po stronie zarówno kupujących, jak i sprzedających.
  • Adam Zdanowski – Współwłaściciel Zakładu Mięsnego WIERZEJKI, Dyrektor działu B+R

 

O tym wszystkim będziemy rozmawiali podczas Debaty on-line w czwartek 9. kwietnia br., o godz. 11.00.
Więcej na ten temat – TUTAJ 

 

#meat #mieso #food #retail #fmcg #meatindustry