Listopadowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Z przyjemnością informujemy, że listopadowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne! Jak co miesiąc starannie dobieramy tematy, aby dzielić się z Wami wiedzą oraz rozwiązaniami wspierającymi optymalizację procesów w zakładach przetwórczych.
W tym wydaniu dużo miejsca poświęciliśmy maszynom i technologiom dedykowanym przemysłowi drobiarskiemu – prezentujemy zarówno najnowsze rozwiązania, jak i praktyczne spojrzenie na ich zastosowanie w codziennej pracy zakładów. W numerze znajdziecie również podsumowanie pierwszej edycji Kongresu Pet Food i konkursu Pet Choice Award, a także relację z trzeciej edycji konkursu Smak Jakości®.

 

Zachęcamy do lektury!

Już wkrótce będziemy mieli okazję spotkać się z Wami podczas targów Food Tech Expo. Czekamy na Was na stoisku D5.34. Do zobaczenia!


W numerze listopadowym między innymi:
– Maszyny i technologie dla przemysłu drobiarskiego
– Inteligentne, połączone fileciarki
– Błonniki w przemyśle drobiarskim
– Masownice w produkcji wyrobów drobiowych
– Nowa era automatyzacji w przetwórstwie drobiu
– Paletyzacja kartonów robotem kolaboracyjnym i przemysłowym
– Polskie firmy w centrum europejskich innowacji opakowaniowych

 

Listopadowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/qssg4g3s