
Z przyjemnością informujemy, że majowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Jak zawsze dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać naszym Czytelnikom najciekawsze tematy i wartościowe treści, które wspierają codzienne funkcjonowanie firm z branży mięsnej. W tym numerze szczególną uwagę poświęciliśmy chłodzeniu, wentylacji i klimatyzacji – zagadnieniom, które mają kluczowe znaczenie dla jakości i bezpieczeństwa produkcji.
Korzystając z okazji, przypominamy, że już na początku czerwca spotkamy się z Państwem podczas Kongresu MEATing 2025 – najważniejszego wydarzenia branży mięsnej. Do zobaczenia!
W numerze majowym między innymi:
– Jak smaczne i zdrowe mięso od rzeźnika znajduje się na Twoim talerzu?
– Wyzwania w branży mięsnej – rola chłodnictwa
– Efektywne schładzanie i podmrażanie w przemyśle spożywczym
– Nawiewniki tekstylne kluczowym elementem nowoczesnych systemów HVAC
– Innowacyjne powłoki barierowe w opakowaniach papierowych
– Mięso pod kontrolą
– Trendy w badaniach zafałszowań mięsa
– Mięsna Gra o Tron: najsilniejsze marki w rynku wędlin
– Lepsze opakowania i know-how dla polskich firm
Majowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: