Styczniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Szanowni Państwo. Zapraszamy do lektury pierwszego tegorocznego numeru naszego miesięcznika! Również w tym roku z ogromną przyjemnością będziemy dzielić się z Państwem cenną wiedzą, dostarczać najlepsze treści i rozwiązania technologiczne oraz informować o najważniejszych wydarzeniach w branży mięsnej. Mamy nadzieję, że 2025 rok przyniesie Państwu wiele sukcesów i satysfakcjonujących wyzwań.

 

Zachęcamy do lektury i życzymy wielu inspirujących chwil z „Rzeźnikiem polskim”!

 

W numerze między innymi:
– Czy umiesz oszczędzać wodę w procesie produkcji żywności?
– Dlaczego wykorzystanie odpowiednich środków smarnych w przetwórstwie mięsnym jest tak ważne?
– Cyfryzacja procesu produkcji mięsa – wyzwanie, moda, czy szansa dla branży?
– Optymalizacja kosztów w zakładach mięsnych – klucz do zysku i konkurencyjności
– Na czym polega pakowanie w atmosferze ochronnej?
– Wszystko, co musisz wiedzieć o etykietach spożywczych
– Obowiązki i wyzwania producentów wyrobów mięsnych w recyklingu opakowań
– Budowanie długoterminowej strategii finansowej – czyli jak uniknąć problemów finansowych
– Rynkowi liderzy stosują coraz więcej opakowań z tworzyw pochodzących z recyklingu

 

Styczniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem:
https://tiny.pl/230mwm9t