![](https://mieso.com.pl/wp-content/uploads/2024/06/czerwcowy_dostepny_lin-1024x535.png)
Drodzy czytelnicy! Z ogromną przyjemnością informujemy, że wydanie czerwcowe miesięcznika „Rzeźnik polski” jest już dostępne. Znajdziecie w nim jak zwykle ogromną dawkę wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Serdecznie zapraszamy do lektury i odkrywania nowości, które dla Was przygotowaliśmy. Dzielmy się wiedzą!
W wydaniu czerwcowym miesięcznika „Rzeźnik polski” między innymi:
– Higieniczne palety Euro H1 WERIT
– Kompleksowe rozwiązania biogazowe od Biogaz System
– Mikrobiologia dojrzewającego mięsa wołowego
– Jakość w procesach produkcyjnych
– Inteligentne systemy zarządzania jakością w branży mięsnej
– Rola higienicznego projektowania we współczesnym podejściu do przetwórstwa spożywczego
– Drób – interesujący segment dla firm mięsnych
– Nowe standardy w branży mięsnej: Innowacyjna maszyna do porcjowania mięsa GMS 1000 od TVI
– Wykrywanie metali i innych zanieczyszczeń dla bezpieczeństwa i czystości produktów mięsnych
– Ulga na robotyzację
Czerwcowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/djm3n