Szanowni czytelnicy! Z ogromną przyjemnością oddajemy w Wasze ręce najnowsze wydanie miesięcznik „Rzeźnik polski”. Znajdziecie w nim kolejną dawkę wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Dzielmy się wiedzą!
W wydaniu grudniowym – świątecznym miesięcznik „Rzeźnik polski” między innymi:
– Transport i przechowywanie – wpływ na jakość surowca
– Co czeka branżę mięsną?
– E-commerce jako nowy sposób dystrybucji i sprzedaży
– Rola systemów rejestracji czasu pracy i kontroli dostępu
– Skuteczne zarządzanie w branży mięsnej
– Synergia ekspertów
– Mięsne podsumowanie
– Producent – handel. Jak dbać o relacje?
– Marki własne sieci – moda wykreowana przez dyskonty
– Czy jakość ma smak?
Grudniowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/c8bf3
Zapraszamy do lektury!